După performanţa extraordinară de la US Open, unde a câştigat proba de dublu a turneului rezervat junioarelor, Mara Gae a revenit luni, în ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a fost întâmpinată la Aeroportul Internaţional Henri Coandă de Ionuţ Moldovan - vicepreşedinte al Federaţiei Române de Tenis.

„Acesta a fost ultimul meu turneu de juniori, titlul e o încununare a celor patru ani de juniorat, în care am stat şi am jucat turnee ITF. Acum urmează turnee de profesionişti. O să încep să fac tranziţia spre PRO şi sper că voi avea acelaşi succes", a declarat Mara, la sosirea în ţară.
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
 
Mara Gae va evolua la turneul Naparis Trophy, de la Slobozia, ea fiind beneficiara unui wild card, competiţia urmând să aibă loc în perioada 17 - 24 septembrie 2023, şi va avea premii totale de 25.000 de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.