Echipa naţională din Kazahstan a învins vineri, pe teren propriu, scor 3-1, selecţionata statului San Marino, în cadrul grupei H a calificărilor pentru Euro 2024. În urma acestei victorii, Kazahstan mai păstrează şanse de calificare la turneul final.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Astana, gazdele au deschis scorul în minutul 19, prin Islam Chesnokov. Kazahii s-au chinuit ceva vreme până să se desprindă pe tabela marcaj. A făcut-o acelaşi Chesnokov, în minutul 51, dar sanmarinezii au reuşit să înscrie în minutul 61, prin Simone Franciosi. În minutul 88 Pancotti l-a faultat în careu pe Kenessov, iar arbitrul austriac Harald Lechner a dictat penalti pentru gazde, după consultarea VAR. A executat şi a înscris Abat Aimbetov, în minutul 90+2, stabilind şi scorul final, 3-1 pentru gazde.

În clasamentul grupei H, conduce Slovenia (19 puncte),urmată de Danemarca, acelaşi număr de puncte, şi Kazahstan (18 puncte). Slovenia şi Danemarca mai au câte două meciuri de disputat, iar Kazahstan doar unul. Kazahii se pot califica la turneul final dacă Slovenia pierde în această seară cu danezii şi apoi pierde în ultimul meci din grupă, chiar în faţa Kazahstanului.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.