Echipa germană Bayer Leverkusen a învins duminică, pe teren propriu, echipa Hertha Berlin, scor 4-1, într-un meci din etapa a 23-a din Bundesliga. Într-o altă partidă, Wolfsburg şi Eintracht au încheiat la egalitate, scor 2-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bayer Leverkusen a dominat meciul disputat pe BayArena împotriva berlinezilor de la Hertha. Sardar Amzoun a deschis scorul în minutul 12, iar Jeremie Frimpong l-a majorat în minutul 21. Moussa Diaby a înscris pentru 3-0 în minutul 60, iar golul oaspeţilor, reuşit de Dodi Lukebakio, în minutul 67, a venit prea târziu. Gazdele au mai înscris odată, prin Amine Adli, în minutul 73, şi partida s-a încheiat cu victoria lui Bayer, 4-1.

La Wolfsburg, gazdele au deschis scorul prin Omar Marmoush (min. 10), însă oaspeţii au întors rezultatul în numai patru minute. Randal Kolo Muani a egalat în minutul 22, iar patru minute mai târziu Evan Ndicka a adus pe Eintracht în avantaj. Meciul s-a încheiat la egalitate, după reuşită lui Yannick Gerhardt, din minutul 43.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În clasamentul Bundesligii, Eintracht este pe locul 6, cu 39 de puncte, Wolfsburg are 34 de puncte şi ocupă locul 8, iar Bayer Leverkusen se află pe poziţia a 9-a, cu 31 de puncte. Hertha e doar pe 14, cu 20 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.