Echipa germană Borussia Dortmund a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-2, formaţia Union Berlin, într-un meci din etapa a 7-a a Bundesligii. Dortmund a fost condusă cu 2-1 şi a revenit, marcând de trei ori în repriza a doua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Borussia Dortmund a început bine meciul de pe Signal Iduna Park, cu golul lui Niclas Fullkrug, din minutul 7, dar continuarea nu a fost la fel de bună. Robin Gosens a egalat în minutul 9, iar berlinezii au fost aproape să treacă la conducere în minutul 23. Au făcut-o în minutul 31, când veteranul Leonardo Bonucci a marcat primul său gol pentru Union Berlin.

Nico Schlotterbeck a adus egalarea în minutul 49, apoi Julian Brandt a adus gazdele în avantaj, în minutul 54, pentru ca Julian Ryerson să stabilească rezultatul final în minutul 71.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În clasament, VfB Stuttgart conduce, cu 18 puncte, urmată de Borussia Dortmund, cu 17 puncte, şi Bayer Leverkusen, cu 16 puncte.

Rezultatele înregistrate sâmbătă în meciurile din etapa a 7-a a Bundesligii:

Borussia Dortmund – Union Berlin 4-2 (Fullkrug 7, Schlotterbeck 49, Brandt 54, Ryerson 71 / Gosens 9, Bonucci 31);

RB Leipzig – VfL Bochum 0-0;

Augsburg – Darmstadt 1-2 (Demirovic 86 / Skarke 52, Kempe 70);

VfB Stuttgart – Wolfsburg 3-1 (Guirassy 67, 78, 82 / Gerhardt 34).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.