Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, duminică seară, că după victoria cu Dinamo se gândeşte doar la bucurie şi nu la următorul meci cu Lugano din Liga Europa sau la evoluţia slabă al lui Denis Alibec.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Toată emoţia de pe final îţi dă o energie prin care să cânţi Traviata de Verdi. Mi-a plăcut tot, dăruire, valoare, tehnică. Alibec, asta e! De Alibec ne arde acum/ Ce, Steaua stă în Alibec? Stăm după Alibec, să-i vedem mendrele lui? Alibec să fie sănătos, vrea să înţeleagă, bine, nu, atunci altul. Când baţi pe Dinamo mai contează Alibec? E bucurie şi lucrurile pe care le fac, le fac să le transmit suporterilor. Nu mai contează acum Europa League sau Alibec, acum e bucurie. Eu spuneam că nu mă interesează victoria, dar poate mă interesează, o victorie cu Dinamo îţi arată mult mai multă bucurie", a declarat Becali.

Formaţia FCSB a învins Dinamo, scor 1-0 (1-0), în derbiul din etapa a XII-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională. Unicul gol al meciului a fost marcat de Momcilovici, în minutul 31. Budescu (FCSB) a ratat un penalti, în minutul 76.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Alibec a fost schimbat la pauză cu Gnohere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.