Vicepreşedinte al Consiliului Director al clubului U-BT Cluj-Napoca, Mircea Cristescu, a anunţat în şedinţa forului că se retrage din funcţie la finalul actualului sezon. ”Sunt motive personale, alături de înmulţirea sarcinilor la nivelul FR Baschet şi al Sucursalei 6 a FRB, dar mai ales nevoia de a petrece mai mult timp cu familia”, a declarat Cristescu pentru News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mi-am anunţat retragerea din funcţia de vicepreşedinte la şedinţa Consiliului Director, din care mai fac parte preşedintele Prof. dr. Marius Bojiţă şi vicepreşedintele din partea Băncii Transilvania, Sergiu Mircea. S-au înmulţit sarcinile la nivelul FR Baschet, unde sunt vicepreşedinte, dar şi al Sucursalei 6 a FRB, însă cel mai important pentru mine este să ofer mai mult timp familiei. Voi rămâne alături de club până la finalul actualului sezon şi mai pot spune că sunt mândru de cei 34 de ani dedicaţi simbolului baschetului clujean””, a declarat Mircea Cristescu pentru News.ro.

Mircea Cristescu face parte din generaţia care a reuşit mari rezultate pentru ”U” Cluj, ca jucător, iar din anul 2000, după încheierea carierei pe teren, a rămas în managementul echipei.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

În 2006 a devenit membru fondator, alături de Valentin Nica, al clubului U Mobitelco, devenit ulterior U Banca Transilvania Cluj. Mircea Cristescu a adunat 24 de ani în managementul baschetului masculin clujean, iar ca jucător încă zece, fiind transferat la Universitatea Cluj de la Steaua Bucureşti. Trei titluri naţionale a câştigat Cristescu la ”U” Cluj (1992, 1993, 1996).

Alte cinci titluri naţionale, sub denumirea U Mobitelco (2011) şi U BT Cluj (2017, 2021, 2022, 2023), au fost obţinute de echipa de seniori din managementul căreia a făcut parte Mircea Cristescu.

În prezent mai deţine funcţia de vicepreşedinte al FR Baschet şi conduce Sucursala 6 a forului naţional.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.