Cluburile engleze vor putea achiziţiona un anumit număr de jucători care nu îndeplinesc cerinţele pentru obţinerea permisului de muncă, după ce Ministerul britanic de Interne a aprobat noi criterii pentru vizele jucătorilor internaţionali, a anunţat federaţia engleză, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noile criterii sunt valabile de miercuri, când s-a deschis fereastra de transferuri. Cluburile din Premier League şi din Championship vor putea achiziţiona cel mult patru astfel de jucători. În cazul League One şii League Two, limita pentru fiecare club este de doi jucători.

Noua soluţie va permite acces suplimentar la talente internaţionale care nu îndeplinesc criteriile pentru permisul de muncă.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.