Perechea Andy Murray/Feliciano Lopez (Marea Britanie/Spania) a învins, joi, cu scorul de 7-6 (5), 6-3, cuplul Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, cap de serie numărul 1, în primul tur al turneului de la Queen's Club.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta a fost primul meci jucat de Murray după Australian Open şi după operaţia suferită la şold, la 29 ianuarie.

"A fost nemaipomenit, mi-a plăcut foarte mult. Am fost lent la început, dat mi-a fost mai bine pe măsură ce jocul a continuat. Sunt foarte norocos să pot juca tenis din nou. Îmi place să joc pe acest teren, este un loc extraordinar unde să joci tenis. M-am simţit destul de relaxat la antrenamentul de azi, dar am început să devin agitat când am intrat pe teren. Vrei să ai fluturi în stomac şi am avut azi", a declarat Murray, care a adăugat că nu a simţit dureri în timpul meciului, informează Reuters.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

În sferturi, Murray şi Lopez vor da piept cu perechea învingătoarea din meciul dintre britanicii Daniel Evans şi Ken Skupski şi echipa Felix Auger-Aliassime/Alex de Minaur (Canada/Australia).

Fostul lider ATP va evolua la dublu şi la Wimbledon, în echipă cu francezul Pierre Hugues-Herbert. Britanicul vrea să joace şi la dublu mixt la al treilea grand slam al anului, dar nu şi-a găsit încă o parteneră.

"Am vorbit cu vreo două jucătoare, dar am fost refuzat", a glumit Murray.

La Australian Open, Murray a declarat că ar putea fi ultimul său turneu. El a fost vizibil emoţionat şi a plâns la conferinţa de presă susţinută la Melbourne. La început, după ce a fost întrebat cum se simte, el a răspuns: “Nu grozav” şi apoi i-a venit să plângă, astfel că a ieşit din sală pentru scurt timp, pentru a-şi reveni.

El a spus că durerea la şoldul drept, din cauza căreia a fost operat în urmă cu un an, nu a dispărut şi a făcut să nu mai aibă bucuria dinainte de a se antrena şi a participa la competiţii.

La 29 ianuarie, el a suferit o nouă intervenţie chirurgicală şi acum poate evolua din nou, însă doreşte ca revenirea lui pe teren să se facă treptat, mai întâi în meciurile de dublu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.