CNAIR anunţă sâmbătă că, din cauza ninsorii abundente, a viscolului şi a vizibilităţii reduse a decis, împreună cu Poliţia Rutieră, ca începând cu ora 00:00 să se închidă circulaţia pe DN 2 (Mărăcineni - Focşani) km 147+000 - km 152+430, DN 22 (Râmnicu Sărat - Grădiştea) km 2+000 – km 30+000, DN 2B (Buzău – Vizireni, limită judeţ Brăila) km 9+000 – km 38+731, pe raza judeţului Buzău. Compania a anunţtat ulterior şi închiderea autostrăzii A1 intre Cunţa şi Boiţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

UPDATE: Din cauza ninsorii abundente, a viscolului şi a vizibilităţii reduse (10 – 15 m), CNAIR si Poliţia Rutieră au decis să închidă circulaţia pe A1 intre Cunţa şi Boiţa, km 224+000 – km 292+000. Precizăm ca vizibilitatea redusă face imposibilă acţiunea utilajelor de deszăpezire, dar acestea vor acţiona pentru redeschiderea circulaţiei in condiţii de siguranţă imediat ce condiţiile meteorologice o vor permite, precizează CNAIR într-un comunicat. 

Autorităţile fac apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

 

 
ŞTIREA INIŢIALĂ: Din cauza ninsorii abundente, a viscolului şi a vizibilităţii reduse (10 – 15 m), CNAIR si Poliţia Rutieră au decis să închidă circulaţia pe mai multe drumuri naţionale: DN2 (Mărăcineni - Focşani) km. 147+000 - km. 152+430; DN22 (Râmnicu Sărat - Grădiştea) km. 2+000 – km. 30+000; DN2B (Buzău – Vizireni, limită judeţ Brăila) km. 9+000 – km. 38+731, pe raza judeţului Buzău, se arată în comunicat. 

”Pentru a evita blocajele in trafic, vom organiza tranzitarea zonelor cu probleme, dacă este cazul, in coloane insoţite de autovehicule ale CNAIR si Poliţiei Rutiere. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, transmite compania. 

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.