Un bărbat de 50 de ani s-a înecat duminică, în mare, în zona Mamaia Nord, el fiind scos inconştient din apă de către salvamari, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, fără a reuşi salvarea acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Ana Maria Stoica, a declarat că echipele de intervenţie au fost chemate duminică pentru salvarea unui bărbat scos inconştient din apă în zona Mamaia Nord.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
„Am fost solicitaţi să intervenim pentru salvarea unui bărbat de aproximativ 50 de ani scos inconştient din apă de salvamari. Forţele alertate au fost un echipaj de prim-ajutor şi un echipaj SAJ, care au început manevrele de resuscitare”, a afirmat Ana Maria Stoica.
 
În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, bărbatul a fost declarat decedat. 
 
Cu câteva ore mai devreme, un alt bărbat a fost la un pas de moarte. El a fost scos  inconştient din mare de către salvamari, tot în staţiunea Mamaia, iar în urma intervenţiei cadrelor medicale, şi-a revenit.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.