Trei elevi cu medii peste 9 şi 23 cu medii peste 8 au rămas nerepartizaţi la liceu, ei urmând să fie distribuiţi în cea de a doua etapă a repartizării computerizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trei elevi - doi din Bucureşti şi unul din Cluj - au rămas nerepartizaţi la liceu după prima etapă, deşi au medii peste 9.

În aceeaşi situaţie se află şi 23 de elevi cu medii peste 8.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Numărul total al copiilor cu medii de admitere peste 5 rămaşi nerepartizaţi este de 2.173.

Numărul total al elevilor nerepartizaţi încă este 4.853, ultima medie de admitere fiind 2.00.

Rezultatele repartizării computerizate la liceu au fost publicate vineri dimineaţă.

A doua etapă de admitere, dedicată absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior, va avea loc în zilele de 31 iulie şi 1 august. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.