Liderii SANITAS anunţă, vineri, că au avut o nouă întâlnire cu conducerea coaliţiei de guvernare, pentru a discuta despre revendicările angajaţilor din sistem şi stadiul îndeplinirii acestora. Sindicaliştii anunţă că Ministerul Sănătăţii a cerut deja DSP-urilor necesarul pentru voucherele de vacanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 9 iunie 2023, reprezentanţii Federaţiei SANITAS au avut o nouă întâlnire cu Primul-ministru, dl. Nicolae Ciucă, Preşedintele Camerei Deputaţilor, dl. Marcel Ciolacu, Viceprim-ministrul guvernului, dl. Hunor Kelemen si Secretarul general al guvernului, dl. Marian Neacsu. A fost analizat stadiul soluţionării tuturor revendicărilor SANITAS şi s-au discutat cifrele rezultate din calculul influenţelor bugetare”, a transmis, vineri, SANITAS, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că soluţiile propuse de SANITAS pentru revendicările salariaţilor urmează să fie analizate în cursul zilei de vineri, cu promisiunea că vor fi legiferate în cel mai scurt timp.

”La acest moment, deja, Ministerul Sănătăţii a solicitat, prin DSP, unităţilor sanitare sumele necesare acordării voucherelor de vacanţă tuturor salariaţilor din SĂNĂTATE”, au mai traqnsmis sindicaliştii.

Aceştia anunţă că, până la soluţionarea revendicărilor, sindicaliştii rămân în grevă japoneză.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.