Furnizarea apei calde şi căldurii este sub parametri în sectoarele 1, 6 şi parţial în sectorul 5, din cauza unei avarii produse miercuri la CET Vest şi CET Grozăveşti aparţinând ELCEN, anunţă RADET, care precizează că situaţia va fi remediată joi seară, în cazul CET Vest şi vineri dimineaţă în cazul CET Grozăveşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

RADET Bucureşti a anunţat joi că "furnizarea energiei termice pentru apă caldă şi căldură, se realizează sub parametri normali, din cauza unor avarii apărute în cursul zilei de miercuri la centralele CET Vest şi CET Grozăveşti aparţinând ELCEN".

"Efectele vor fi resimţite în sectoarele 1 şi 6 şi parţial în sectorul 5 al Municipiului Bucureşti, respectiv în zona  Panduri şi Ana Davila", precizează Regia, adăugând că în urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii ELCEN în cadrul comandamentului comun, problemele vor fi remediate în cel mai scurt timp posibil.

Conform estimărilor reprezentanţilor societăţii Electrocentrale, avaria de la CET Vest va fi remediată în cursul serii de joi, ora 22.00, iar cea de la CET Grozăveşti în cursul dimineţii de vineri, menţionează RADET.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.