Traficul prin punctul de trecere a frontierei Zimnicea, la graniţa cu Bulgaria a fost suspendat, duminică după amiază, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Întrucât vântul bate cu putere, bacul care traversează Dunărea nu mai circulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Autorităţile au suspendat, duminică după amiază, traficul prin punctul de trecere a frontierei de la Zimnicea, începând cu ora 14:30, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.
Măsura a fost luată din cauză că, în condiţii de vânt puternic, bacul care traversează Dunărea nu poate circula în siguranţă. 
La ora transmiterii acestei ştiri, în vama de la Zimnicea se află cinci mijloace de transport, precizează sursa citată. Circulaţia prin punctul de trecere a frontierei Zimnicea va fi reluată atunci când condiţiile meteo o vor permite.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.