Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că în cursul anului trecut în Capitală au fost expertizaţi 100.000 de metri pătraţi de clădiri care sunt încadrate în categoria celor cu risc seismic. El precizează că în proiectul de buget care va fi prezentat în 12 ianuarie vor fi incluse clădirile aflate în această situaţie şi a căror consolidare administraţia locală se angajează să o finanţeze în acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Câştigul mare al acestui ultim an este că am făcut foarte multe expertize, adică am avut un acord-cadru pe expertizarea clădirilor cu risc seismic şi au fost expertizaţi de ordinul 100.000 de metri pătraţi de clădiri care sunt în risc seismic”, a afirmat Nicuşor Dan marţi, în cadrul unei conferinţe de presă.
Acesta a subliniat că în 12 ianuarie va fi supus dezbaterii publice proiectul de buget pentru anul în curs, iar documentul va include sumele alocate pentru reabilitarea clădirilor incluse în clasa de risc seismic şi proiectele pe care Primăria se angajează că le finanţeze în anul 2023.
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.