Palatul Cotroceni a fost iluminat în roz, sâmbătă seară, pentru a marca Ziua internaţională de luptă împotriva cancerului la sân, preşedintele Klaus Iohannis spunând, pe pagina sa de Facebook, că avem datoria cu toţii de a face tot ce ţine de noi pentru a le sprijini în bătălia pentru viaţă pe femeile diagnosticate cu această boală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Klaus Iohannis a scris, pe Facebook, că, anual, peste 6.000 de noi cazuri de cancer la sân sunt înregistrate în ţara noastră.

"Această boală necruţătoare înseamnă o luptă grea, traumatizantă, pe care femeile afectate nu o pot duce singure. Cu toţii avem datoria de a face tot ce ţine de noi pentru a le sprijini în această bătălie pentru viaţă", spune preşedintele.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

El a menţionat că, pentru a marca Ziua internaţională de luptă împotriva cancerului la sân, Administraţia Prezidenţială a iluminat în roz Palatul Cotroceni, alăturându-se astfel campaniei de conştientizare asupra acestei boli, cu scopul de a întări şi mai mult importanţa prevenţiei şi a educaţiei pentru sănătate.

Sâmbătă seară, a fost iluminat în roz şi Muzeul Naţional de Artă al României. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.