Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că marea realizare a mandatului său este finalizarea staţiei de epurare de la Glina, în timp ce nerealizarea este legată de semaforizarea inteligentă, pentru care abia a fost semnat contractul pentru studiul de fezabilitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Cea mai mare realizare ca obiect, ca proiect fără îndoială, finalizarea staţiei de epurare de la Glina. Prima oară noi nu mai deversăm apa menajeră în Dunăre-Marea Neagră, un proiect de 100 de milioane de euro, un proiect pentru care ar fi trebuit să dăm banii înapoi dacă nu l-am fi finalizat în 2023 - că era pe fonduri europene început în mandatul primarului Oprescu - şi un proiect care a fost nominalizat la cea mai importantă staţie de epurare din lume, în concurs cu Singapore, cu China, în anul 2023”, a declarat joi seară, la Antena 3, Nicuşor Dan.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
El a afirmat că alte realizări sunt legate de progresele făcute în ceea ce priveşte transportul public, care s-au concretizat în creşterea cu 40% a numărului de călători, progresele realizate în reabilitarea sistemului de alimentare cu agent termic, deblocarea Planului Urbanistic General, scoaterea Primăriei din faliment şi stoparea ”dezvoltării urbane haotice”.
 
”Nerealizări sunt lucruri pe care am fi putut să le facem mai repede, de exemplu semaforizarea inteligentă, la care abia am semnat contractul pentru studiul de fezabilitate”, a adăugat edilul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.