Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă joi că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Oana Sivache, va fi înlocuită azi din funcţie, pentru că Parchetul îi interzice să ocupe funcţia de director pentru 60 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În primul rând, ca să fiu foarte clar, toată lumea pentru care există suspiciuni trebuie cercetată. ăsta este punctul zero. Însă, ce poate să creadă un cetăţean normal din România când primarul municipiului Bucureşti, de trei ani de zile, votat de 260.000 de oameni, vorbeşte într-una, corupţie, foloase necuvenite de miliarde de euro, PUZ-uri de sector (..)  şi nu există niciun fel de control şi vine DNA şi spune că a găsit corupţie de 39.000 de lei. Vă întreb. Sau vine Parchetul şi spune că a găsit corupţie la Braşov, că viceprimarul a dat un spaţiu unui PNG să facă o exproziţie. Oare ce crede cetăţeanul român despre Justiţia din România în această alăturare de fapte”, a spus Nicuşor Dan, despre acuzaţiile aduse şefei ASSMB. 

”Acum, concret, despre doamna Oana Sivache, am primit de la avocatul doamnei, că DNA-ul nu s-a învrednicit să trimită oficial, am primit faptul că Parchetul îi interzice să ocupe funcţia de director pentru 60 de zile. Am luat act şi facem dispoziţia de înlocuire a ei cu cineva”, a mai spus primarul, precizând că astăzi va fi luată decizia.

Şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, şi managerul interimar de la Spitalul Colţea, Ioan Bogdan Furtună, au fostb plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile de procurorii DNA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.