Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că, încă din primul său an de mandat, există un plan care stabileşte intervenţiile pentru deszăpezire şi curăţarea drumurilor, arătând că nu vede motive pentru care acest plan nu ar funcţiona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Există un plan, operatorii de salubritate ştiu unde să intervină, în ce ordine, există un coordonator al Primăriei Capitalei, acum trei ani a funcţionat, nu văd motive pentru care nu ar funcţiona anul ăsta”, a afirmat Nicuşor Dan, joi seară, la TVR Info, referindu-se la intervenţiile pe drumuri în caz de ninsoare.
 
El a precizat că dacă va fi nevoie se poate constitui un Comandament de iarnă, subliniind însă că o administraţie funcţională nu are nevoie de aşa ceva. 
 
”Dacă este nevoie, putem să o facem, dar o administraţie este funcţională atunci când nu este nevoie - eu sper să nu fie nevoie, la fel cum s-a întâmplat acum trei ani”, a adăugat edilul. 
 
El a precizat că joi, în prima zi de ninsoare din acest sezon, în Capitală nu au fost probleme majore în trafic, explicând că după-amiaza ”s-a circulat rău” pentru că vizibilitatea nu este bună, şoferii au condus cu viteză redusă, iar, în plus, în această perioadă se circulă intens, având în vedere că este perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.