Ministrul britanic pentru Forţele Armate, James Heappey, şi ministrul adjunct al Apărării din Ucraina, Volodymyr Havrylov, s-au aflat, vineri, în vizită la Ministerul Apărării Naţionale (MApN), fiind primiţi de secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale, Simona Cojocaru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În cadrul discuţiilor au fost abordate aspecte legate de situaţia de securitate din regiunea Mării Negre pe fondul agresiunii militare brutale a Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei, în context fiind evidenţiate atât acţiunile întreprinse pentru gestionarea numărului fără precedent de refugiaţi din Ucraina cât, mai ales, necesitatea menţinerii unui dialog constant în scopul implementării cât mai eficient a acţiunilor de sprijin acordat Ucrainei", a transmis MApN.

Secretarul de stat Cojocaru a transmis susţinerea deplină pentru suveranitatea, independenţa şi integritatea teritorială a Ucrainei. De asemenea, a fost evidenţiată participarea României la cele două ediţii ale International Donors Conference, organizate de Marea Britanie, dar şi prezenţa în cadrul Grupul Consultativ în domeniul Apărării privind Ucraina, constituit la iniţiativa Statelor Unite ale Americii.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.