Ministrul Agriculturii, Florin Barbu a declarat că interdicţia cerealelor ucrainele în România nu va expira, el precizând că a fost de multe ori în Portul Constanţa şi poate să îi asigure pe fermierii români că anul acesta au dane separate pentru exportul de cereale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Agriculturii a declarat în emisiunea România Poilitică de la Prima News că interdicţia cerealelor ucrainele în România nu va expira.

”România a fost primul stat care a ajuns la o înţelegere cu Ucraina, am creat practic un mecanism privind licenţierea produselor care pot fi comercializate pe teritoriul României. Intermediarii au fost eliminaţi din această Ordonanţă privind importul de cereale pe teritoriul României”, a subliniat Florin Barbu.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

El a menţionat că se discută în continuare despre culoarele de solidaritate.

”Am fost de multe ori în Portul Constanţa şi pot să îi asigur pe fermierii români că anul acesta au dane separate pentru exportul de cereale”, a precizat ministrul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.