Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse - Direcţia Generală Tineret, organizează, prin Casele de Cultură ale Studenţilor şi Complexul Cultural Sportiv Studenţesc „TEI” tabere studenţeşti în perioada vacanţelor de iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În taberele de iarnă se pot înscrie studenţii care urmează cursuri universitare – licenţă, master şi doctorat din instituţiile de învăţamânt superior de stat, mai arată comunicatul de presă al Ministerului Familiei.

Studenţii sunt selectaţi de către fiecare instituţie de învăţământ în parte, în funcţie de o serie de criterii: cazuri sociale, studenţi cu rezultate deosebite la învăţătură, studenţi care activează în cadrul Caselor de Cultură ale Studenţilor ce s-au evidenţiat prin activităţi cultural-artistice, etc.

În perioada taberelor studenţeşti de iarnă, studenţii beneficiază în mod gratuit de cazare şi masă. Taberele studenţeşti de iarnă organizate de MFTES se desfăşoară la munte, stabilirea locaţiilor se face în urma consultării cu toate organizaţiile studenţeşti, legal constituite, din centrele universitare arondate şi a studenţilor reprezentanţi în Consiliile de Administraţie ale CCS/CCSS Tei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.