Guvernul a adoptat joi o hotărâre care prevede donarea a peste 100.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 Republicii Moldova şi a peste 10.000 Georgiei, a anunţat Florin Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Guvernul României a aprobat o hotărâre privind acordarea unor ajutoare umanitare, cu titlu gratuit, pentru Republica Moldova şi pentru Georgia, în vederea gestionării epidemiei COVID-19. Ajutorul umanitar pentru Republica Moldova constă în acordarea a 100.620 de doze de vaccin Pfizer BioNTech împotriva COVID-19, din numărul de doze de achiziţionate de Ministerul Sănătăţii. Pentru Georgia - acordarea a 10.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 din numărul de doze achiziţionate de Ministerul Sănătăţii şi livrate de către compania AstraZeneca”, a declarat premierul Florin Cîţu, la finalul şedinţei de joi a Executivului.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Prim-ministrul a mai spus că transportul dozelor de vaccin va fi asigurat de MAI, DSU sau de Ministerul Apărării.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.