Un bărbat şi fiul acestuia în vârstă de nouă ani au murit, duminică după amiază, după ce ATV-ul condus de bărbat s-a izbit violent de un stâlp, pe o stradă din localitatea Cosoba. Bărbatul care conducea ATV-ul nu avea permis pentru nicio categorie de autovehicule.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei ora 16.15, iar o femeie a sunat la 112 şi a anunţat poliţia.

„În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, un bărbat de 43 de ani, din comuna Cosoba, în timp ce conducea un ATV, având ca pasager pe fiul său, de 9 ani, ar fi intrat într-un stâlp, pe strada 12 Fraţi, din localitate. În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul ambelor persoane”, a comunicat IPJ Giurgiu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Verificările făcute de poliţişti în baza de date au arătat faptul că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma accidentului, poliţia a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.