Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că l-a numit, luni, pe actorul Mugur Mihăescu consiler personal pentru problemele legate de Centrul Istoric al Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Centrul Istoric al Capitalei este, pe de o parte, un pol de maxim interes, turistic şi comercial, iar pe de altă parte se confruntă cu o serie de probleme specifice, deloc simple. Cei care îşi desfăşoară activitatea zi de zi în această zonă cunosc cel mai bine aceste probleme, aşa că le-am solicitat să-şi desemneze un reprezentant care să vină să lucreze alături de noi. Vreau să demonstrăm totala deschidere a Primăriei pentru rezolvarea acestor probleme şi cred că o persoană din afară ne poate ajuta să urnim lucruri care păreau înţepenite pe vecie”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Aceasta l-a numit, în urma consultării cu membrii Asociaţiei Comercianţilor din Centrul Istoric al Bucureştiului (ACCIB), consilier personal, pe vicepreşedintele ACCIB, Mugur Mihăescu.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit municipalităţii, actorul va avea ca principală responsabilitate relaţia dintre municipalitate, prin toate instituţiile acesteia, cu Centrul Istoric al Bucureştiului, pe toate planurile: urbanistic, comercial, cultural, curăţenie sau ordine publică.

Mugur Mihăescu este un actor şi scenarist român, cunoscut pentru spectacolele susţinute cu trupa „Vacanţa Mare” şi pentru dublul rol din „Garcea şi oltenii”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.