Pompierii au stabilit cauza producerii de fum la etajul al treilea al unui cămin studenţesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie, de miercuri seară, astfel că acesta a apărut după folosirea necorespunzătoare a unui aparat de încălzire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În urma incendiului au fost afectate uşa de intrare într-o cameră de cămin, obiecte de mobilier şi zugrăveala.
Miercuri seară, la ora 22.46, la numărul de urgenţe 112 a fost semnalată prezenţa fumului într-un cămin studenţesc de pe strada Regiment 13 Călăraşi din Timişoara, în apropiere de centrul oraşului, unde se află un cămin studenţesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie.
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate
 
”A fost alertat Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara şi trimişi la locul intervenţiei 15 pompieri cu o autospecială de primă interventie si comandă, 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor la locul intervenţiei s-a constatat că etajul 3 al căminului studenţesc era inundat cu fum”, a transmis ISU Timiş.
 
Ca urmare, 55 de persoane au ieşit din clădire. Una dintre persoanele autoevacuate a primit îngrijiri medicale la faţa locului, în urma inhalării de fum, dar a refuzat transportul la spital.
 
Pompierii au intervenit pentru evacuarea fumului din clădire şi verificarea spaţiilor în vederea evacuării persoanelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.