E-Distribuţie Banat anunţă, sâmbătă seara, că echipele sale intervin pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor, în urma avariilor provocate în reţelele electrice din judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş, pe fondul condiţiilor meteo deosebite – cod portocaliu de vreme rea cu viscol puternic

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipe ale E-Distribuţie Banat intervin pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor, în urma avariilor provocate în reţelele electrice din judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş, pe fondul condiţiilor meteo deosebite – cod portocaliu de vreme rea cu viscol puternic (rafale de peste 90...100 km/h) şi vizibilitate foarte redusă la altitudini de peste 1.800 m, şi cod galben de intensificări ale vântului în Banat, anunţă compania. 

O parte dintre clienţi au fost deja realimentaţi cu energie electrică, în urma manevrelor la distanţă efectuate prin sistemul Telecontrol, se mai arată în comunicat. 

”Echipele de intervenţie ale E-Distribuţie Banat vor continua să lucreze pentru remedierea tuturor avariilor în cel mai scurt timp posibil. Intervenţiile sunt îngreunate de condiţiile meteo severe şi de necesitatea îndepărtării crengilor şi a copacilor rupţi. Colaborăm cu autorităţile locale, cu care păstrăm un contact permanent şi care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuţie. Recomandăm consumatorilor afectaţi să ne contacteze la TelVerde Banat 0800.070.444 (număr apelabil gratuit) pentru a semnala deranjamentele”, mai anunţă  E-Distribuţie Banat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.