Doi turişti au demontat plăcuţele de înmatriculare ale maşinilor pentru a nu plăti parcarea în Mamaia, ei fiind amendaţi cu câte 500 de lei de către Poliţia Locală. De asemenea, una dintre maşini a fost ridicată de autorităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primăria Constanţa a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii locali au descoperit în staţiunea Mamaia, în zona Summerland, două maşini care aveau demontate plăcuţele de înmatriculare.   
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
‘Cei doi turişti veniţi în vacanţă în staţiunea Mamaia s-au gândit că aceasta este cea mai bună modalitate de a economisi nişte bani, neachitănd taxa de parcare. Dar cum nu au vrut să primească nici amendă pentru acest lucru şi-au scos numerele de înmatriculare. Din nefericire pentru ei, însă, poliţiştii locali au procedat la identificarea acestora şi i-au sancţionat contraventional cu suma de 500 lei, fiecare. Pentru unul dintre contravenienţi s-a dispus şi măsura ridicării şi transportării autovehiculului în parcul auto al municipalităţii situat pe strada Caraiman, nr.1”, a transmis Primăria Constanţa.
 
Sursa citată a menţionat că şoferul respectiv a mai plătit 450 de lei – tariful de ridicare maşini, 120 de lei – tariful transport maşini şi 60 de lei – tariful depozitare maşini pe zi. 
 
Celălalt şofer s-a prezentat la maşină, motiv pentru care nu a mai fost ridicată maşina.
 
Preţul parcării în Mamaia, până în această săptămână, a fost de 96 de lei pe zi. Consilierii locali au decis ca parcarea în staţiunea să fie gratuită între orele 19 - 09.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.