Reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au reamintit şoferilor că, având în vedere faptul că în zonele înalte au început ninsorile, este obligatoriu ca vehiculele care le tranzitează trebuie să fie echipate de iarnă. În special autovehiculele grele sa fie echipate cu lanţuri, deoarece există risc de accidente, dar şi de blocare a drumurilor, ceea ce îngreunează acţiunea utilajelor de deszăpezire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii CNAIR fac apel la conducătorii auto ca înainte să plece la drum să verifice prognoza meteo şi atenţionările CNAIR şi ale poliţiei rutiere, potrivit comunicatului de presă.

De asemenea, compania mai precizează că utilajele de deszăpezire ale CNAIR şi drumarii sunt mobilizaţi în teren şi acţionează acolo unde situaţia o impune.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.