Premierul Marcel Ciolacu a declarat, la inaugurarea noului Spital de Stomatologie din Sectorul 4 al Capitalei, că „asta înseamnă eficienţă în administraţie” şi a adăugat că astfel, edilul sectorului 4 Daniel Băluţă, „într-o viziune complexă, închide un întreg cerc”. Şeful Guvernului a mai precizat despre Băluţă că este „un primar aplicat”. La rândul său, primarul Sectorului 4 a precizat că această Clinică de Stomatologie de pe Şoseaua Olteniţei, nr. 9, va deveni funcţională pe 17 iunie, iar investiţia s-a ridicată la 20 milioane euro şi construirea acesteiai a durat doi ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi suntem în această clinică de stomatologie şi mă uit ce înseamnă un primar aplicat, care nu are războaie cu nimeni şi caută parteneriate în toate instituţiile statului român. Daniel Băluţă, într-o viziune complexă, închide un întreg cerc. Un singur lucru, şi o spun fără nicio reţinere, lipseşte primăria generală a Capitalei, nu o văd niciunde implicată. Asta înseamnă eficienţă în administraţie şi asta înseamnă viziune” a afirmat Marcel Ciolacu, marţi, la inaugurarea noului Spital de Stomatologie.

La rândul său, primarul Sectorului 4 Daniel Băluţă a precizat că investiţia s-a ridicat la suma de 20 milioane euro şi a durat doi ani.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

„Asta se întâmplă doar atunci când lucrăm în echipă”, a adăugat edilul social-democrat.

El a mai spus că spitalul va fi funcţionat din data de 17 iunie.

„Data de la care primul pacient va putea să vină în această unitate medicală este de 17 iunie, întrucât operaţionalizarea acestei unităţi medicale se va desfăşura în două etape: în prima etapă vom avea parte de angajaţii Universităţii de Medicină şi Farmacie «Carol Davila» care au primit integrare clinică şi îşi vor îşi vor putea desfăşura activitatea aici; a doua etapă este una în care vom angaja medici, asistente, infirmiere, posturi administrative. Aşadar vom crea locuri de muncă extrem de valoroase în condiţii occidentale pentru număr foarte mare de profesionişti ai serviciilor medicale”, a completat Băluţă.

Edilul Sectorului 4 a adăugat că, de la data de 1 septembrie, programele sociale derulate de Primăria Sectorului 4 vor începe prin asigurarea de tratamente ortodontice şi de alte specialităţi pentru copiii până la 18 ani, gratuit.

„Prin comisii medicale ce vor lua decizii specifice ne vom adresa şi populaţiei active, cât şi seniorilor", a conchis Băluţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.