CFR Călători anunţă că este suspendată circulaţia mai multor trenuri, duminică, pe fondul avertizărilor meteorologice şi a restricţiilor de circulaţie aplicate de către CFR SA la nivelul Sucursalei feroviare Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CFR Călători anunţă într-un comunicat că în contextul avertizărilor meteorologice şi a restricţiilor de circulaţie aplicate de către CFR SA la nivelul Sucursalei feroviare Constanţa, este suspendată circulaţia următoarelor trenuri în data de 26.11.2023:

-IR 1580, IR 1882, IR1586, IR1682 în relaţia Constanţa-Bucureşti Nord

-IR 1583, IR 1881, IR 1885, IC 581 în relaţia Bucureşti Nord -Constanţa
-R 8004/8007 în relaţia Feteşti-Bucureşti Obor şi retur

-R 8122 Slobozia Veche – Bucuresti Nord se anulează pe distanţa Slobozia Veche – Urziceni
-R 8153 Urziceni – Slobozia Veche
-R 8154 Slobozia Veche – Urziceni
-R 8201 / 8205 Buzău – Feteşti – Constanţa
-R 8208 / 8204 Constanţa – Feteşti – Buzău
-R 8206 / 8202 Constanţa – Fetesti – Buzău
-R 8203 / 8207 Buzău – Feteşti – Constanţa

Măsura are drept scop adaptarea circulaţiei trenurilor la noile condiţii, în fapt circulaţia garniturilor cu remorcare diesel. Traficul de călători va fi preluat de celelalte trenuri din graficele de circulaţie, precizează comunicatul. 

”Pasagerii care au bilete la trenurile afectate vor primi, la cerere, contravaloarea călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/Renunţarea la călătorie”, arată compania.

CFR Călători recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor:

– la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
– la numerele de telefon din gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secţiunea INFORMAŢII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
– în aplicaţia TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informaţii tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
– pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcţionale şi actualizate permanent camerele web  din gările Bucureşti Nord, Aeroport Henri Coandă, Timişoara, Craiova, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca şi Constanţa care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
– pe site-ul  www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
– la personalul nostru din staţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.