Traficul rutier se desfăşoară, joi dimineaţă, în condiţii de ceaţă densă pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 64 şi 80, unde vizibilitatea este redusă sub 100 de metri, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că vizibilitatea este redusă sub 100 de metri, din cauza ceţii, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe tronsonul kilometric 64-80.

"Reduceţi viteza! Măriţi distanţa de siguranţă între autovehicule! Folosiţi luminile de ceaţă! Nu opriţi pe benzile de rulare sau pe banda de urgenţă", au fost sfătuiţi şoferii.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Avertizări similare au fost emise, joi dimineaţă, pentru mai multe drumuri din judeţele Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov şi Dâmboviţa, unde ceaţa a redus vizibilitatea sub 200 de metri, iar pe alocuri sub 50 de metri, dar şi pentru autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, de la kilometrul 36 până la intrarea în Capitală, precum şi pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe întregul tronson, vizibilitatea fiind scăzută pe alocuri sub 200 de metri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.