Câştigătorul premiului de peste 7,32 milioane de euro la categoria I la Loto 6/49 s-a prezentat marţi la sediul Loteriei Române pedntur a-şi încasa premiul. Bărbatul este din Piteşti şi este de meserie şofer. El afirmă că joacă de peste 25 de ani la Loto, întotdeauna aceleaşi trei variante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Loteriei Române au anunţat că, marţi, s-a prezentat la sediul central al instituţiei câştigătorul premiului de categoria I, în valoare de 36.450.832,24 de lei (peste 7,32 milioane de euro), obţinut la tragerea Loto 6/49 din 25 februarie.

Este vorba de un bărbat din Piteşti, are peste 45 de ani, de meserie şofer. El consideră că, în cazul său, perseverenţa este cheia succesului.

El a declarat că joacă în mod constant la Loto 6/49 de peste 25 de ani, întotdeauna aceleaşi trei variante.

Potrivit sursei citate, el a aflat că este marele câştigător a doua zi, cand a verificat biletul. El a afirmat că va juca în continuare.

Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea.

”Jucaţi cu încredere că norocul nu se ştie de unde vă poate aduce fericirea de a câştiga”, a transmis el celorlalţi jucători.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.