Un băieţel de cinci ani de la o grădiniţă de stat din Braşov a fost lovit şi încuiat de educatoare în debara, cu lumina stinsă, pentru că nu a vrut să doarmă. Femeia a fost sanţionată cu avertisment scris de conducerea unităţii, însă Poliţia Braşov a deschis o anchetă în acest caz, pentru purtare abuzivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mama unui băiat de cinci ani din Braşov afirmă că fiul ei a fost bătut şi încuiat de o educatoare în debaraua clasei, pentru că nu a vrut să doarmă, potrivit Braşov TV.

Incidentul ar fi avut loc la jumătatea lunii ianuarie, la Grădiniţa de stat numărul 23 din Braşov. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

"A fost luat din pătuţ, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a început să plângă. A fost băgat în debara, încuiat, cu lumina stinsă. Doamna s-a apropiat de uşă urlând că aşa o să i se întâmple de fiecare dată când nu va dormi. După care, după câteva minute a fost scos, băiatul plângea. Iar unul dintre colegi spunându-i un lucru, copilul a început să râdă. Iar doamna văzând că copilul râde, a spus că nu s-a speriat suficient şi l-a băgat din nou în debara, tot cu lumina stinsă şi încuiat", a declarat mama copilului, potrivit Braşov TV.

Directoarea grădiniţei a recunoscut cele întâmplate şi a spus că educatoarea a fost cercetată disciplinar şi sancţionată cu avertisment scris.

Copilul a fost transferat între timp.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Braşov spun că s-au sesizat cu privire la acest caz şi fac cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.