Un bărbat din Brăila a fost arestat preventiv după ce a postat în mediul online fotografii şi filmuleţe cu trei minore surprinse în ipostaze sexuale explicite, în urma anchetei poliţiştii stabilind că individul a întreţinut raporturi sexuale cu cele trei fete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Brăila, poliţiştii s-au sesizat din oficiu în cazul unui bărbat de 49 de ani din Brăila care a distribuit în mediul online imagini cu minore în ipostaze sexuale explicite.

Individul a fost reţinut iniţial după care a fost arestat preventiv pentru pornografie infantilă şi act sexual cu un minor.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că în cursul anului 2017, brăileanul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu trei minore, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, pe care le-ar fi fotografiat şi filmat în timpul actelor sexuale.

Individul ar fi folosit imaginile pentru a le constrânge pe minore să continue întreţinerea de raporturi sexuale cu el, ameninţându-le că în caz contrar le va distribui în mediul online, lucru pe care ulterior l-ar fi şi făcut.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistraţii de la Tribunalul Brăila.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.