Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că va discuta cu sindicaliştii de la Sanitas şi că sunt aproape de obţinerea unui acord. El a precizat că există discrepanţe în salarizarea personalului care lucrează în spitale şi personal TESA care are salarii foarte mici, astfel că trebuie găsită o soluţie pentru ei şi ulterior o mărire generală a salariilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O să discutăm cu sindicaliştii de la Sanitas. Am discutat în fiecare zi aproape, suntem aproape de obţinerea unui acord. Au avut tot sprijinul din partea Guvernului, a prim-ministrului Marcel Ciolacu şi cea mai mare parte a revendicărilor lor salariale cu siguranţă vor fi rezolvate", a declarat ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, la Institutul "Marius Nasta".

Ministrul a precizat că personal consideră că există discrepanţe în salarizarea personalului care lucrează în spitale, şi a ajuns la aceeaşi concluzie în urma discuţiilor cu sindicatele. 


"În primul rând, personal, consider şi am ajuns la aceeaşi concluzie cu dânşii: discrepanţele în salarizarea personalului care lucrează în spitale. Există personal TESA sau alt tip de personal care are salarii foarte mici. Trebuie să găsim o soluţie pentru ei şi ulterior o mărire generală a salariilor, dacă se poate şi bazat pe performanţa profesională", a spus Rafila. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.