Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunţă că a fost confirmat cu COVID-19, având o formă uşoară de boală. El afirmă că este izolat acasă şi ia tratamentul prescris de medici şi că recomandă în continuare vaccinarea. El a mai fost infectat cu SARS-CoV-2 în noiembrie 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De dimineaţă nu m-am simţit foarte bine, aşa că am decis să fac un test rapid. Rezultatul a fost pozitiv. În urmă cu câteva minute am primit şi rezultatele la testul RT-PCR, care a confirmat că sunt infectat cu COVID-19. Am o formă uşoară, sunt izolat la domiciliu şi iau tratamentul prescris de medici. Am făcut mai multe teste în ultima perioadă, ieri am avut test negativ", a scris Virgil Popescu, miercuri, pe Facebook.

El a îndemnat la păstrarea regulilor de distanţare socială şi purtarea măştii.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Da, recomand în continuarea vaccinarea, pentru că sunt încrezător că vom reuşi să scăpăm de acest virus, care ne tot dă vieţile peste cap", a încheiat Popescu.

Virgil Popescu a mai fost infectat cu SARS-CoV-2 în noiembrie 2020, având şi atunci o formă uşoară a bolii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.