Sociologul Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional Politic al PSD, este susţinut de PSD Timiş pentru a ocupa un loc eligibil pe lista de candidaţi ai partidului pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Decizia a fost luată, vineri, în cadrul unei şedinţe a Biroului Politic Judeţean al PSD Timiş.
 
”Biroul Politic Judeţean al PSD Timiş s-a reunit astăzi pentru a lua mai multe decizii organizatorice în vederea pregătirii alegerilor europarlamentare care vor avea loc în luna iunie a acestui an. Unul dintre cele mai importante puncte discutate a fost susţinerea Organizaţiei Judeţene Timiş a Partidului Social Democrat pentru un candidat la funcţia de europarlamentar. În urma consultărilor din cadrul BPJ, s-a hotărât ca PSD Timiş să îl propună şi susţină pe Vasile Dîncu pentru un loc eligibil la alegerile din 9 iunie”, a transmis PSD Timiş, într-un comunicat de presă.
 
Vasile Dîncu, sociolog şi profesor universitar, este vechi membru al Partidului Social Democrat, cu o bogată experienţă politică. A fost senator, ministru în trei cabinete, dar şi europarlamentar. 
 
“Susţinerea lui Vasile Dîncu vine ca urmare a discuţiilor pe care le-am avut cu colegii mei din interiorul PSD Timiş şi din regiunea de vest. Vorbim despre un om cu o vastă experienţă politică, despre un adevărat intelectual, un om care, considerăm noi, poate reprezenta foarte bine România la Bruxelles, un loc în care trebuie să se audă voci importante şi curajoase”, a declarat preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis. 
 
În anul 2019, la precedentele alegeri europarlamentare, PSD Timiş a susţinut-o pe Bianca Gavriliţă, medic de profesie. Aceasta, însă, nu a ocupat un loc eligibil pe lista de candidaţi şi nici nu a obţinut un mandat de europarlamentar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.