Elena Udrea scrie pe pagina sa de Facebook despre începerea postului Sfintei Marii şi învăţăturile părintelui Arsenie Boca, arătând că în post trebuie nu doar să te opreşti de la anumite plăceri, ci este nevoie şi de meditaţie, de rugăciune, de introspecţie sinceră şi de un comportament cât mai apropiat de ceea ce a cerut Iisus Hristos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”De astăzi începe Postul Sfintei Marii. Părintele Arsenie Boca ne cerea să nu vedem Postul «doar că pe o chestiune de stomac» adică doar ca pe o restricţie de a mânca anumite alimente. Ci ca pe o cale de a-ţi înfrâna plăcerile, «al căror saţiu te determină să păcătuieşti». Da, este o probă de autocontrol, de putere de a face şi ceea ce este bine, nu doar ceea ce ne-ar plăcea. Pentru că dacă nu te poţi stăpâni pe tine, cum vei putea stăpâni circumstanţele vieţii tale?”, scrie Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.
 
Ea spune că postul înseamnă un timp de curăţenie morală şi trupească: ”Postul înseamnă un timp de curăţenie morală şi trupească, prin care să reuşim să ne apropiem de Dumnezeu sau, pentru cei mai puţin religioşi, să ne conectăm la Energia Universală, cu scopul de a atinge Fericirea”.
 
”De aceea în Post trebuie nu doar să ne oprim de la anumite plăceri ci, este nevoie şi de meditaţie, de rugăciune, de introspecţie sinceră şi de un comportament cât mai apropiat de ceea ce ne-a cerut Iisus Hristos. Să fim buni, altruişti, să iubim pe Dumnezeu şi pe aproapele nostru, pentru că iubirea este sentimentul care generează cea mai puternică emoţie pozitivă, prin care vibrăm pozitiv şi astfel atragem către noi Fericirea pe care ne-o dorim cu toţii şi pentru care am venit pe lume”, mai scrie Elena Udrea.
 
”Deci postiţi, rugaţi-vă cu credinţă, meditaţi, fiţi iubitori şi trăiţi convingerea că tot ce doriţi bun şi cu adevărat să se împlinească se va împlini!”, încheie Elena Udrea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.