Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat miercuri că a observat ”cu părere de rău” cum UDMR devine din ce în ce mai mult parte a coliţiei de guvernare şi şi-a exprimat speranţa că maghiarii se vor situa de partea corectă a baricadei în ceea ce priveşte parcursul european al României şi lupta împotriva corupţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Azi am observat cu mare părere de rău cum UDMR devine din ce în ce mai mult parte a coaliţiei de guvernare. Faptul că deja beneficiază de funcţii în Guvernul României, faptul că deja negociază anumite avantaje în parteneriat cu cei care deţin guvernarea, ne arată că UDMR a intrat cu arme şi bagaje în coaliţia PSD-ALDE", a declarat Raluca Turcan.

Ea a spus că speră că în ceea ce priveşte parcursul european, stabilitatea instituţiilor statului şi lupta împotriva corupţiei UDMR "să fie de partea corectă şi europeană a baricadei".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.