Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, vineri la Târgu-Mureş, că partidul e într-o situaţie similară cu cea din anul 2000, atunci când a câştigat toate alegerile. Ministrul Transporturilor a adăugat că PSD va da preşedintele României, pe Marcel Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că în anul 2000 am făcut ceea ce trebuia să facem, partidul a fost aşezat extraordinar de bine şi am câştigat toate alegerile. Aşa vom face şi anul acesta. Toate alegerile. Suntem exact în aceeaşi situaţie în care, sigur, din păcate, după 24 de ani, să fim cei care vom da viitorul preşedinte al României, pe Marcel Ciolacu”, a afirmat Sorin Grindeanu, vineri la conferinţa judeţeană a PSD de la Târgu-Mureş.

El a adăugat că „în acest moment la PSD se lucrează în echipă şi se vede”.

„Această echipă condusă de Marcel Ciolacu a reuşit, pas cu pas, să câştige toate bătăliile pe care l-eam avut. Testul cel mai important e în acest an. Îl vom da în septembrie cu alegerile prezidenţiale şi decembrie cu parlamentare. Astfel încât să avem preşedinte, să câştigăm alegerile parlamentare, locale şi europarlamentare”, a completat social-democratul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.