Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan afirmă, vineri, că agricultura din România s-a dezvoltat cu ajutorul fondurilor europene, în ultimii 17 ani intrând în ţară 40 miliarde de euro pentru acest domeniu. Mureşan anunţă că, pentru bugetul din 2024, s-au obţinut 60 de milioane de euro pentru tinerii fermieri din România şi Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Susţinem agricultura românească. Agricultura din România s-a dezvoltat cu ajutorul fondurilor europene. Datorită apartenenţei la Uniunea Europeană, agricultura noastră a beneficiat, în ultimii 17 ani, de aproximativ 40 miliarde de euro sub formă de subvenţii şi bani pentru investiţii. Cu aceste fonduri, agricultorii români şi-au putut dezvolta fermele şi s-au putut bucura de venituri mai decente”, a scris, vineri, pe Facebook, Siegfried Mureşan.

Acesta anunţă că prioritatea europarlamentarilor Partidului Naţional Liberal este să atragă în continuare cât mai multe fonduri europene pentru agricultura românească şi pentru fermierii români.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

”Astfel, ca negociator-şef al Parlamentului European pentru Bugetul Uniunii Europene din 2024, am obţinut, în cadrul negocierilor, 60 de milioane de euro pentru tinerii fermieri din România şi din Europa. În acelaşi timp, ne propunem în următorul mandat să creştem subvenţiile fermierilor români până la nivelul mediu din UE şi să promovăm mai mult produsele româneşti în Europa”, a mai transmis europarlamentarul PNL.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.