Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan susţine că liderul liberal Nicolae Ciucă e ”cel mai potrivit” politician pentru rolul de preşedinte al României. ”Noi considerăm că Nicolae Ciucă este o persoană echilibrată, extrem de raţională, un bun patriot, un familist, un creştin şi cunoscător al relaţiilor internaţionale şi al strategiilor geopolitice militare”, l-a caracterizat Rareş Bogdan pe şeful său de partid, Nicolae Ciucă. Eurodeputatul PNL susţine că liberalii vor obţine cel puţin 25% la alegerile locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a fost întrebat, în emisiunea Insider electoral, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă e pregătit să-l voteze pe liderul PSD Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale. 
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
”Nu. Sunt pregătit să-l votez pe Nicolae Ciucă. Domnii PSD-işti, social-democraţi, ca să fiu respectuos până la capăt, au gândurile lor, strategia lor. Noi avem strategia noastră. Noi considerăm că Nicolae Ciucă este o persoană echilibrată, extrem de raţională, un bun patriot, un familist, un creştin şi cunoscător al relaţiilor internaţionale şi al strategiilor geopolitice militare. Noi considerăm că în contextul actual, cel mai potrivit, după ce a condus Statul Major General, Ministerul Apărării, Prim-Ministru, a avut în subordine 13 naţiuni în teatrele de operaţii din Afganistan şi Irak, domnul Ciucă este cel mai potrivit. Dacă-l întrebaţi pe domnul Tudose, o să vă spună că cel mai potrivit este domnul Ciolacu. PNL începe să înţeleagă şi să se mobilizeze. Eu le spun: ”Nu vă opriţi! Campania nu se termină pe 9 iunie, noaptea, după ce numărăm voturile. Abia începem bătălia epică”. Bătălia este pe 15 Septembrie şi 29 septembrie. Acolo e bătălia mare, pentru că proiecţia de putere, chiar dacă nu suntem un regim prezidenţial de tip francez sau american, este la preşedinte. Nu este la premier, decât partea executivă, nu este la Parlament, este la preşedinte, şi trebuie să recunoaştem asta”, a spus Rareş Bogdan la Prima TV.
 
Rareş Bogdan a mai fost întrebat dacă PSD şi PNL vor merge cu candidat unic pentru Cotroceni. 
 
”Asta nu vă pot spune, vedem rezultatele, vedem impactul listei comune. Ne aşezăm la masă după data de 10, numărăm toate voturile, ne vin şi voturile din diaspora şi din fiecare colţişor al României, şi apoi discutăm”, a spus Rareş Bogdan. 
 
Eurodeputatul PNL susţine că liberalii vor obţine cel puţin 25% la alegerile locale din 9 iunie. 
 
”Când a luat domnul Ciucă partidul, PNL era la 13-14%. Azi, vă informez respectuos, că nu mai e niciun sondaj care să ne dea sub 25%. În seara alegerilor, veţi vedea că vom anunţa un scor dublu decât în urmă cu doi ani când a preluat partidul domnul Ciucă”, a adăugat Rareş Bogdan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.