Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a anunţat că îl va da în judecată pe Victor Ponta, după ce fostul premier ar fi numit-o "stalinistă" şi ar fi spus despre ea că este membru ISIS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un tip pe nume VV Ponta mă face stalinistă. Din nou, a suta oară. Mai bate câmpii şi cum că aş fi membru ISIS. Am predat filosofie politică, nu voi zăbovi: l-aş fi pus să repete anul. Pentru delir ideologic. Suntem însă în alt joc şi el e (încă) în politica mare. Îl anunţ public - ca avocat intrat pe bune în profesie, că pentru toate calomniile îl voi invita de azi înainte să probeze în instanţă astfel de afirmaţii. Poate îşi ia un avocat neintrat pe uşa din dos în barou, că argumentele formulate de unul singur nu conving oameni raţionali, care au silogismul acasă şi care cunosc rigorile legii. Pe cei mulţi, scârbiţi de cum sunteţi reprezentaţi, de aici şi de aiurea de prin exilul global, vă invit la reflecţie: nu cumva merităm mai mult decât un rebut intelectual de acest tip?! Hai să dăm delete, putem, e o chestie utilitaristă (pentru VV Ponta, asta e o chestie legată de număr, vă explic gratis)", a scris Raluca Prună pe Facebook.

Reacţia ministrului Justiţiei vine după ce fostul premier Victor Ponta a scris, tot pe Facebook, că într-un "Memorial al Crimelor Securităţii şi Stalinismului (plus Băsismului) în România" ar putea exista încăperi denumite "Monica Macovei" şi "Raluca Prună". Menţiunea apare într-un post scriptum la o postare în care Ponta o felicită pe Gabriela Firea pentru iniţiativa de a denumi o piaţă cu numele actorului Radu Beligan. 

"Felicitări Gabrielei Firea şi tuturor consilierilor generali care au decis ca Marele Radu Beligan să aibă un loc ce îi poartă numele în Bucureşti! Atitudinile şi abordările fasciste şi securiste care sunt atât de prezente în viaţa publică din România anului 2016 (şi în baza cărora toţi pigmeii îl  «înfierau»cu mânie proletară pe Maestrul Beligan) nu au avut succes de această dată!  PS - când o să facem un Memorial al Crimelor Securităţii şi Stalinismului (plus Băsismului) în România putem avea acolo şi încăperi cu numele  «Monica Macovei» şi «Raluca Prună»! Merită tovarăşele să nu le uitam ca să nu repetăm ororile acestora!", a scris Ponta pe Facebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.