Victor Ponta a răspuns, ironic, speculaţiilor din presă legate de plecarea sa din PSD la alt partid, afirmând că nu îl tentează un transfer la o echipă din ţară, fiind tentat doar de un transfer la o echipă mare din străinătate, care joacă în Champions League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O să explic pe înţelesul microbiştilor - eu în ţară la altă echipă nu mă tentează un transfer, dar dacă am o ofertă de la o echipă mare din Europa care joacă şi în Champions League nu zic «nu». Să vedem cât cere PSD la transfer (că doar nu mă dau aşa, liber de contract)”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Deputatul PSD Marius Manolache, finul fostului premier Victor Ponta, şi fostul purtător de cuvânt al cabinetului său, Mirel Palada, alături de alţi doi deputaţi PSD şi PMP, şi-au anunţat, joi, înscrierea în Partidul România Unită (PRU), formaţiune naţionalistă condusă de către deputatul Bogdan Diaconu.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Plecarea din PSD la PRU a acestora a dat naştere speculaţiilor potrivit cărora Victor Ponta ar putea prelua şefia PRU.

Marius Manolache a fost până joi deputat PSD. El este cunoscut ca fiind finul fostului premier Victor Ponta şi autor al mai multor declaraţii controversate, cum ar fi cea cu privire la pensiile speciale ale parlamentarilor.

"Eu cred că nu putem să punem egalitate între un demnitar, înalt funcţionar public, care are o răspundere extraordinară şi un cetăţean normal, fie el muncitor, inginer, medic", spunea în iunie 2015 parlamentarul.

Tot joi a intrat în PRU şi Mirel Palada, fostul consilier şi purtător de cuvânt al Cabinetului Ponta.

"Sunt mândru că sunt român. Sunt onorat că îmi pot pune experienţa profesională la dispoziţia unui partid tânăr, de viitor. Îmi doresc o Românie puternică, sprijinită de capital românesc puternic. Cred cu tărie în soarta europeană a României, dar îmi doresc ca asta să nu ducă la o nivelare culturală care să ne şteargă specificul limbii şi istoriei şi obiceiurilor", a scris Palada, joi, pe Facebook.

Alţi doi deputaţi care s-au alăturat partidului fondat de Bogdan Diaconu (fost deputat PSD) sunt Camelia Khraibani, fost deputat PSD, şi Mario Caloianu, fost deputat UNPR, devenind membru PMP după fuziunea celor două partide.

Din Partidul România Unită face parte din 2015 şi europarlamentarul Laurenţiu Rebega, fost membru PC, care în aprilie 2016 a chemat-o în România pe lidera Frontului Naţional, formaţiune extremistă din Franţa, Marine le Pen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.