Liberalii ieşeni au depus, sâmbătă, la Biroul Electoral candidaturile pentru funcţiile de primar al municipiului Iaşi, preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi şi listele pentru Consiliul Local Iaşi şi CJ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Mihai Chirica este candidatul PNL la Primăria Iaşi, el fiind primar din anul 2016 când a fost ales pe listele PSD. La Consiliul Judeţean Iaşi, Costel Alexe candidează pentru al doilea mandat de preşedinte.
Lista de la Consiliul Local Iaşi este deschisă de edilul Mihai Chirica, el fiind urmat de actualul viceprimar Daniel Juravle şi de secretarul de stat în Ministerul Finanţelor, Alin Andrieş. 
Pe lista consilierilor judeţeni primele poziţii sunt ocupate de Costel Alexe, şefa IŞJ Luciana Antoci şi de cei doi vicepreşedinţi ai CJ, Sorin Afloarei şi Marius Dangă. Totodată, pe lista PNL de la CJ figurează şi doi consilieri PMP, Adrian Acostoaiei şi Radu Ursanu.
La momentul depunerii candidaturilor au fost prezenţi consilieri locali şi judeţeni, dar şi membri în conducerea PNL Iaşi.
Liderul filialei judeţene PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, a declarat că ţinta partidului este de a recâştiga Primăria şi Consoliul Judeţean şi de a forma majorităţile în cele două consilii.
La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a enumerat câteva dintre realizările conducerii liberale din fruntea judeţului.
”Am promis în urmă cu patru ani că voi fi o alternativă la cea mai dezastruoasă şi mai nocivă pentru Iaşi, aici mă refer la administraţia PSD. În patru ani am construit cel mai modern aeroport din România, am modernizat spitale, am dezvoltat infrastructura rutieră şi am restaurat monumente. Vom continua să lucrăm în folosul ieşenilor”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.