Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni, despre exceptarea demnitarilor privind interzicerea cumului pensie-salariu, că au discutat şi este vorba de aleşi, pentru că e neconstituţional să se întrerupă mandatele celor care au fost aleşi. Despre faptul că această interdicţie nu se va aplica nici celor din Academia Română, preşedintele PNL a spus că au fost discutate ca abordări de principiu două domenii - domeniul Învăţământului şi domeniul Sănătăţii, pentru că acolo continuă să-şi desfăşoare activitatea şi cei care au ieşit la pensie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele PNL a fost întrebat de ce demnitarii sunt excluşi de la interdicţia cumului pensie-salariu, în proiectul care urmează să intre la votul Parlamentului.
 
”Este vorba de aleşi. E neconstituţional să se întrerupă mandatele celor care au fost aleşi. Am discutat acest subiect”, a arătat Ciucă. 
 
Despre faptul că şi membrii Academiei Române sunt printre excepţii, preşedintele PNL a spus că ”au fost discutate ca abordări de principiu două domenii - domeniul Învăţământului şi domeniul Sănătăţii, pentru că acolo continuă să-şi desfăşoare activitatea şi cei care au ieşit la pensie”.
 
Ciucă a precizatcă impactul cel mai mare este la învăţământ pe mediul rural.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.