Fostul edil al Iaşiului Gheorghe Nichita, trimis în judecată în două dosare de către DNA, susţine că se simte lipsa sa şi a lui Cristian Adomniţei din politica ieşeană, apreciind că proiectele oraşului vor bate pasul pe loc, întrucât "partidele mari vin cu candidaţi mici”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gheorghe Nichita, lider al PRU Iaşi, dar şi candidat la deputaţi pe listele acestui partid, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că marile partide din Iaşi propun în aceste alegeri "candidaţi mici” şi că proiectele importante ale judeţului "nu se vor urni” în perioada următoare.

Totodată, el consideră că Iaşiul este lipsit de oameni politici, precum el şi Cristian Adomniţei, fost lider local al PNL, ambii trimişi în judecată de către DNA.

"Am vrut să văd şi eu ce propun marile partide şi micii lor candidaţi, pentru că acesta e adevărul, partidele mari vin cu candidaţi mici. Iaşiul este lipsit de lideri puternici, Se simte lipsa lui Nichita şi a lui Adomniţei. Era nevoie de amândoi în fruntea politicii locale. Regret că Adomniţei nu candidează la aceste alegeri. Mă uit la candidaţii pitici ai PSD, PNL şi PMP, sunt nişte iluştri anonimi fără forţă. Vor ajunge în Parlament ca turişti în Casa Poporului”, a spus Nichita.

Fostul edil al Iaşiului a criticat actuala administraţie locală, precizând că de 18 luni în oraş nu a fost început niciun proiect nou.

"Primăria nu mai face proiecte, nu a fost demarat un proiect nou de 18 luni. Nu s-a început nimic. Primăria a compromis şi ideea de dezbatere publică. Singurele idei sunt uniformele pentru vatmani şi caii Poliţiei Locale, adică ce lipseşte chelului, tichita de mărgăritar”, a declarat Gheorghe Nichita, care a fost primar până în urmă cu un an şi jumătate.

Fostul edil al Iaşiului Gheorghe Nichita este trimis în judecată de către DNA, în două dosare de corupţie, unul dintre acestea vizând implicarea Poliţiei Locale în urmărirea amantei sale, iar celălalt se referă la luare de mită de la o firmă care a realizat managementul de trafic în municipiul Iaşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.