Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, a declarat marţi, în şedinţa de Guvern de la Braşov, că nu s-a mai întâmplat acest lucru decât acum 102 ani, în 1922, când Ionel Brătianu venea şi desfăşura o şedinţă de guvern în judeţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Dezvoltării a declarat în şedinţa de Guvern că prezenţa Guvernului la Braşov nu s-a mai întâmplat decât acum 102 ani, în 1922, când Ionel Brătianu venea şi desfăşura o şedinţă de guvern în judeţul nostru.

”Judeţul Braşov s-a dezvoltat armonios, avem foarte multe obiective care sunt în implementare, şi am considerat de cuviinţă ca prin Programul Anghel Saligny, program asumat de către Guvernul României şi care reprezintă o amplă implicare în tot ceea ce înseamnă utilităţi, apă, canalizare, gaz metan şi infrastructură rutieră, să permitem ca o parte din cei care nu au reuşit să depună toate solicitările necesare, să încarce în platformă, să le putem da un termen”, a spus Veştea.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

El a mai precizat că a constatat că ”toate solicitările pe care le făceau, fie că este vorba de a avea în subteran apîă, canalizare şi gaz şi ulterior infrastructura rutieră, nu erau posibile datorită faptului că unele proiecte ţin de operatorii regionali”.

”În felul acesta, consider că putem să păstrăm acelaşi echilibru şi să dăm ocazia tuturor comunităţilor din România, fiindcă beneficiari sunt peste 3.100 de unităţi administrativ-teritoriale, să putem avea posibilitatea de a contracta şi a trece la implementare”, a afirmat ministrul Dezvoltării în şedinţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.