Camera Deputaţilor şi Senatul au votat, în plenul reunit de marţi, pentru numirea deputatului PSD Mihai Weber în funcţia de preşedinte al Comisiei parlamentare speciale pentru controlul activităţii Serviciului de Informaţii Externe (SIE).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Votul a fost unui secret, cu buletine de vot. Au fost 311 de voturi „pentru” şi 43 „împotrivă”. La propunerea grupului PNL, aleşii au mai decis ca deputatul neafiliat Antonel Tănase, care era secretar al Comisiei de control al SIE, să nu mai facă parte din comisie.

Totodată, la propunerea grupului PSD, deputaţii social-democraţi  Oana Florea şi Silviu Nicu Macovei au fost numiţi membri ai Comisiei pentru controlul activităţii SRI. Cei doi i-au înlocuit pe senatorul Marius Dunca şi deputatul Mitică Mărgărit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.